Anna palautetta Kuntoklubille!

Kerro meille mikä on toiminnassamme hyvää ja ilahduttavaa, tai mikä asia kaipaisi mielestäsi kehittämistä. Otamme mielellämme vastaan kommenttisi ja pyrimme kehittämään toimintaamme palautteidenkin perusteella. Viihdytään yhdessä kuntoilun merkeissä!

Voit antaa palautetta joko anonyymisti tai omalla nimelläsi. Käsittelemme kaikki palalutteet luottamuksellisesti. Voit myös tiedustella lisäinfoa toiminnastamme palautelomakkeen kautta, mutta nopeammin saat vastaukset tiedusteluihisi puhelimitse numerosta (019) 5244066 arkisin kello 15 - 20. Tai tule paikan päälle juttelemaan!

Otamme mielellämme palautetta vastaan Kuntoklubin toimintaan liittyen. Erityisesti rakentava palaute ja ehdotukset auttavat meitä kehittämään toimintojamme. Julkaisemme palautetta oman harkintamme mukaan. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä palautteen oheen yhteystietosi. Kiitos!

HUOMIO! PALAUTELOMAKKEEN KAUTTA EMME OTA TUNTIPERUUTUKSIA VASTAAN. JOS SIIS HALUAT PERUA TUNTIVARAUKSESI, NIIN SOITA KLUBILLE (019) 5244066.

PALAUTELOMAKE

LUE AIEMMIN TULLEITA PALAUTTEITA

19.4.2015

Moikka, Hyviä spinning tunteja. Eritysesti Taina, Maarit ja Sari vetää hyviä treenejä. Olisiko vielä mahdollista järjestää spinningmaratoonia ennen kesätaukoa?

17.4.2015

Kiitos hyvistä spinningtunneista. Etenkin Tainan, Maaritin ja Sarin tunnit ovat ollet todella hyviä. Toivottavasti heidän tunnit pysyvät jatkossakin ohjelmistossa. Keskiviikon 90 tunti tosi hyvä juttu! Olisiko mahdollista järjestää vielä tälle keväälle spinningmaraton?

14.4.2015

Hei! Toivoisin kesäaikatauluun kahvakuulaa joko tiistaille tai keskiviikolle.

13.4.2015

Kuntoklubin jumppatarjonta on ollut hyvä ja monipuolinen ja ohjaajat, etenkin taina ja maarit, on superhyviä! Jatkakaa samaan malliin niin hyvä tulee, kuntoklubin hinta-laatusuhde on huippu!! Toiv viikonlopun tunnit jatkuvat syksyllä, combat mix on myös ollut huippu tunti! Myös total body, core ja x-fit tunnit ovat hyviä :) monipuolinen tarjonta, hyvät ohjaajat, 10x kortti ja tunnit joka päivä ovat mieleeni.

13.4.2015

Heippa! Toivoisin sunnuntai aamupäivälle esim pumppia, corea tai swetbickiä.

13.4.2015

Ryhmäliikuntatunnit ovat olleet oikein tehokkaita sekä ilmoittautumiset netin kautta on toiminut todella hyvin!Kovasti olen tykännyt pump express tunneista sekä bodytotalista sekä power core oli myös oikein mahtava. Pilates tunti olisi kiva saada valikoimaan. Naistenpuolen saunasta olisi sanottavaa kun se ei ole ollut päällä kun sen olisi pitänyt olla. Pari kertaa mennyt saunaan ja ollut jo ihan viileä. Tai voisi selkeämmin lukea saunan päällä oloajat jossain.

11.4.2015

Toivon että Kahvakuula,Pumppi, Zumba pysyisivät edelleen. Myös Heart& Spine ja FasciaTraining vois olla kerran viikossa. TÄSSÄ OLI MUN TOIVELISTA !

11.4.2015

Ehdottomasti fascia-tunti olisi kiva jos se säilyisi ja se voisi olla joskus useammin myös lauantaina spin-tunnin jälkeen. Alkuvuodesta oli ihan mahtava tulla kahdelta spin-tunnilta fasciaan tunniksi. Olo oli fantastinen! Spinning-maraton mallia viimeisin oli ihan loistava ja että pyörät oli kaaressa sekä kaksi ohjaajaa. Huippua! Toivon lisää tällaisia. Siinä oli pyöräilyn ryhmähenkeäkin! Tämän päivän 11.4.15 Tainan 3x30 sek ja välissä 1 min kevennys oli tosi mahtava. Näitä voisi olla vaikka 4x vuodessa eli 2x puolessa vuodessa. Saisi vähän kuvaa omasta kunnosta. Sannan pe-aamun spin-tunti on tosi tosi tosi hyvä. Sitä tuntee todella olevansa kropassaan koko päivän ja ihana kun päivän liikunta on jo tehty. Tästä tulee ihan mahtava fiilis eli pe-aamun spin-tunti on napakymppi jaksaa vielä perjantain hyvillä fiiliksillä! Kiitos ihan mahtavia tunteja on ollut taas viime syksystä tähän kevääseen :-) Ja ihan mahtavia ohjaajia olette!

11.4.2015

Toivon, että Sweatbic ja pumppitunnit jatkuvat syksyllä 2015. Hyvää ja toimivaa ei yleensä kannata muuttaa. Paras aloitusaika tunneille on 17.30-18.00 ja toivottavasti nämä aloitusajat pysyvät. Puolen tunnin pyrähdystunteja en kaipaa. Kiitän erityisesti Maaritin hyvää ohjausta, jolla vältetään väärin tehdyt liikkeet ja Iran energisyyttä, joka saa aina hyvälle tuulelle. Parantamisen varaa on jumppamatoissa, sillä ne ovat parhaat päivänsä nähneet jo muutama vuosi sitten.

9.4.2015

Moikka! Toivoisin, että lauantain aamutunti olisi core/bodytotal. Sunnuntai-illaksi kiva olisi pumppi tai kahvakuula. Viikonlopuille en toivo mitään tanssillista eikä kamppailujuttua, vaan jotain tuollaista normaalia ja helpostilähestyttävää, että tulisi sitten käytyä kanssa. 45 min pumppi on tosi kiva. I like. Erikoispäivät ei ole oikein mun juttu, tai jos niitä on jatkossakin paljon, niin olisi kiva, että se lauantain perustunti olisi paikallaan ja sitten sen lisäksi ne hötkyilyt vaikka ennen ja jälkeen. Kaikki ohjaajat ja Make on kivoja. Piristävää vaihtelua aina kun musiikin seassa onkin jokin kotimainen biisi.

8.4.2015

Heippa Syksyksi toivoisin lihaskuntotuntia pienen alkuverryttelyn jälkeen eli lähes kuin pumppitunti, mutta kehon omalla painolla tai pienellä lisäpainolla. Ei kuitenkaan levytangolla. Lopuksi kevyt venyttely. Keep it simple!

7.4.2015

Toivoisin aerobic-tuntia, jossa ensimmäinen puolikas olisi perusaerobicciä eli askelsarjaa ja lopputunti lihaskuntoa. Core-tunteja myös kovasti kaipailen. Parasta olisi, jos jompi kumpi toiveista ilmestyisi la-aamuun

31.5.2013

Palaute: x-fit tunnit ovat olleet todella hyviä puolen tunnin tehotreenejä. Toivottavasti tunnit jatkuvat syksyllä

27.5.2013

Palaute: Miksi kesälukkarissa ei ole viikonloppuisin tunteja?!

Vastaus: Kesällä pidämme ryhmäliikuntatunteja ainoastaan viikolla, koska kokemuksemme mukaan moni viettää vapaita ja viikonlopputuntien kävijämäärät ovat todella pieniä. Kuntosalille pääsee kuitenkin treenaamaan kaikkina vuodenaikoina ja viikonpäivinä ostamalla kulkukortin Kuntoklubin vastaanotosta.

3.5.2013

Palaute: Toivottavasti spin-pump jatkuu myös kesä sunnuntaisin, on tosi hyvä yhdistelmätunti!

Vastaus: Spinningiä ja pumppia on tarjolla kesälukkarissa torstaisin peräjälkeen. Nämä kaksi tuntia yhdistämällä saat tehtyä vastaavan harjoituksen.

24.4.2013

Palaute: Voisiko yläkerran salille saada muutaman kahvakuulan? Vähän isompiakin kuin 10kg.
20kg kuulalla saisi jo hyvin tehtyä kylkiä ja kyykkyjä :) Ja iso kiitos Saara-Maijalle luistamattomista joogamatoista keskivartalotunnilla!

20.4.2013

Palaute: Helpompien tasojen (1-3) spinningejä voisi olla enemmän. Aamuspinningit on usein täynnä, niitäkin voisi lisätä. Olisi myös kiva, jos olisi intervalli spinning-tunti.

11.4.2013

Palaute: Saara-Maijan keskivartalotreenit on parhaita! Niillä olisi tosi kiva käydä koko kesän ja jatkaa syksyllä! Niitä ei saa poistaa!!!  Myös tason (2-3) spinningejä olisi kiva olla kesällä edes yksi viikossa.

Vastaus: PowerCore-tunti jatkaa keskiviikkoilloissa koko kesän - tervetuloa!

11.4.2013

Palaute: Syksystä alkaen olisi kiva saada Maarit vastuuseen useammasta sisäpyöräilytunnista.
Omien kokemuksien mukaan perjantaiaamu ja lauantaispinning (sekä tietysti Maarit maanantaisin) ovat olleet täynnä ja suosittuja - olisiko kysyntää viikonlopulle jopa enemmänkin? Spinningmaraton oli viimeksi huippukiva, se olisi mukava saada säännöllisesti ohjelmaan, esimerkiksi kerran kuukaudessa (syksyn pimetessä).
Pidemmät sisäpyöräilytunnit ovat myös plussaa (esim. 75 tai 90 min). Kaipaisin sisäpyöräilytunteihin erottuvuutta ja omaperäisyyttä - jotain millä ohjaaja erottuu muusta massasta. Maaritin tunnistaa raskaammasta musasta ja raskaista tunneista (maantiepyöräilijöiden suosima tunti). Muut ohjaajat mielestäni ovat samaa harmaata massaa - samanlaista poppia ja leppoisa kuntoilumeininki.

Vastaus: Kiitos - ideasi maraton-spinningeistä on hyvä ja käyttökelpoinen. Pyrimme siihen, että syksyn aikana järjestettäisiin useampi pidempi pyöräilymaraton. Spinning-tunnit ovat todellakin olleet suosittuja keväällä, ja olemme siitä tosi iloisia! Katsotaan syksyn lukujärjestyksen suunnitteluvaiheessa, onko tarvetta tuntien lisäämiselle?
Oletko huomannut että Kuntoklubin spinning-tunnit on jaettu eri tasoihin tunnin intensiteetin mukaan? Kuntoklubin ohjaajat on ohjeistettu pysymään noissa tasoissa, ja siksi toisilla tunneilla tosiaan on "leppoisa kuntoilumeininki". Jos haet kovempaa treeniä, osallistu niille tunneille, joiden tasot ovat 4-5. Silloin saat takuuvarmasti kunnon treenin tehtyä. Muistathan kuitenkin, että myös kevyemmät peruskestävyystasolla tehtävät treenit ovat tärkeitä niin pyöräilijöille, kuin meille kuntoilijoillekin. Kokenut spinning-kävijä osaa myöskin muokata kevyestäkin tunnista raskaamman - vastusta lisäämällä saat kevyestäkin treenistä haastavamman itsellesi.

11.4.2013

Palaute: Saara-Maijan keskivartalotreenit on parhaita! Niillä olisi tosi kiva käydä koko
kesän ja jatkaa syksyllä! Niitä ei saa poistaa!!! Myös tason (2-3) spinningejä olisi kiva olla kesällä edes yksi viikossa.

25.3.2013

Palaute: Jumppasalliin voisi hankkia kunnon alustat niiden sinisten tilalle. Nykyiset luistaa alta. Varsinkin hooveri on super vaikea kun lattia on niin liukas, että kengät
luistaa ja alusta on niin liukas, että kädet luistaa alustalla ja alusta luistaa lattiaa pitkin.

Vastaus: Jumppasalissa olevia pidempiä joogamattoja voi myös käyttää harjoituksiin, jos siniset matot tuntuvat liian liukkailta.

21.3.2013

Palaute:
+ iloiset ja pirteät vetäjät
+ monipuoliset tunnit
+ kivoja maratoneja ja muita teemoja

- huono ilmanlaatu (tunnilla loppuu happi kesken)
- opettajan kannattaa etukäteen opetella tekniset laitteet ja niiden käyttö
- tilat voisi putsata useammin
- spinning-pyörät voisi laittaa kerralla kuntoon ja huoltaa säännöllisesti

21.3.2013

Palaute: Kannatti siirtyä Verdestä tänne Evan perässä. Evan tunnit aina yhtä energisiä,
hikisiä ja hauskoja :) Loistava tsemppari!
Naistenpäivän zumba-party oli magee! Näitä maratoneja saisi olla enemmänkin,
spinningissä niitä näyttää olevankin useammin (itse vaan en käy spinningissä).
Mukavaa, että pyhinä on eritavalla tunteja, kuten esim nyt pääsiäisenä. Pääsee
kokeilemaan muitakin, joihin ei ehkä muuten ehtisi. Ja Evan lisätunnit on aina pop!
Ira on myös iloinen vetäjä. Maaritin X-fitissä on sellanen meno, ettei ehdi vetäjää
ajatellakaan :D
Ainoa miinus, minkä keksin on pukeutumistilat ja wc:t. Ne kaipaisivat pientä
pintaremonttia. Tämä on kuitenkin sivuseikka, sillä tärkeintä on ohjaajat ja
tuntikalenteri (on sitä oltu salissa, jossa hienot pukeutumistilat ja suihkut yms,
mutta lopulta tuntitarjonta ja paria poikkeusta lukunottamatta ohjaajat
ala-arvoisia).
Kiitos myös siitä, ettette ole menneet mukaan kuukausijäsenyyshömpötykseen.
Mieluummin ostan useamman kymppikortin, jotka myös käytän, kuin maksan tyhjästä.

29.8.2012
Palaute: Eva vetämään zumbaa keskiviikoisin kans

13.8.2012
Palaute: Moikkunen! Olisikohan teidän mahdollista järjestää sh’Bam tunteja? Tällä
hetkellä Porvoossa ei taida olla kuin LadyLine joka tarjoaa niitä.

Vastaus: Tällä hetkellä meillä ei ole tarjolla LessMills-tunteja, emmekä ole aikeissa
lisätä niitä lukujärjestykseemme.

2.6.2012
Palaute: Lauantain 2.6 Core oli ilmeisesti peruttu? Nettisivuilla ei ollut
ilmoitusta tunnin peruttamisesta, joten tuli turha reissu! Enkä ollut ainut, joka
oli tullut turhaan paikalle. Ei ole riittävää, ett? perutut tunnit ilmoitetaan
salilla!

Vastaus: Kiitos palautteestasi ja pahoittelut siitä, jos info peruutetusta tunnista
ei ole saavuttanut sinua. Ajantasaisimman tiedon tuntimuutoksista saa tällä hetkellä
Kuntoklubin Facebook-ryhmän kautta, jonne voimme tehdä itse tiedonantoja 24h vuorokaudessa.
Liity siis Facebookissa Kuntoklubin ryhmän jäseneksi, ja varmistat, ettei mikään tieto mene
sinulta ohi!

9.5.2012
Palaute: Hei,
Jos teillä on aikataulu muutoksia, niin olisi kiva , että ne loytyisivät teidän
omilta sivuilta tai täältä olisi linkki fanisivustolle. Mikahan se fanisivuston
osoite on ?

Vastaus: Ajantasaisimmat aikataulumuutokset löytyvät tosiaan Facebook-ryhmästämme.
Osoite tuohon ryhmään on https://www.facebook.com/#!/groups/152957882146/

27.4.2012
Palaute: Kiitos lauantain Core-tuntien vetäjille erinomaisista tunneista. Toivotaan,
ett? myös kesäksi saadaan ohjelmaan core-tunti.

6.1.2012
Palaute: Hei!
Kiitokset Teijalle tosi hyvistä spinning tunneista. Oivallista, ett? hän kertoo koko
ajan miss? mennään ja paljonko aikaa on jäljellä harjoituksessa, tietää silloin
paremmin itsekin  säädellä tsempaamistaan. Se lienee terkoituskin. Muutkin voivat
ottaa siitä oppia. Kimppu ruusuja Ritvalta

2.11.2011
Palaute: Hei! Olen erittäin pettynyt kuntoklubin tapaan ottaa vastaan rakentavaa
palautetta. Palautetta ei julkaista, jos se on vähänkin negatiivista tai kuntoklubin
toimintaa arvioivaa. (osa palautteesta julkaistu)

Vastaus: Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta. Julkaisemme palautteita oman harkintamme mukaan.
Nimettömänä lähetetyn yhtä ohjaajaa negatiivisesti arvioivan palautteen julkaiseminen ei kuitenkaan ole mielestämme
rakentavaa kenenkään kannalta. Käsittelemme kuitenkin kaikki palautteet niiden henkilöiden kanssa joita ne koskevat.

2.11.2011
Palaute: Uutena kävinä jäi edelleen epäselväksi mikä minun kannaattaa ostaa eli asun
muualla ja käyn vain satunnaisesti, haluaisin kuitenkin käydä zumban lisäksi muussa
aerobicissa, kenties spinningissäkin ja lisäksi kuntosalilla. Joudunko ostamaan
useita 10x lippusarjoja, kun ymmärsin että spinning on kalliimpi (taisi olla
zumbakin, vaikka sitä ei hinnastossa lue) Mikä siis paras vaihtoehto?

Vastaus: Otatko yhteyttä suoraan Kuntoklubin vastaanottoon, niin voit sieltä saada
tarkemmat ohjeet oikeanlaisen kortin ostamiseen. Jos käyt satunnaisesti, kannattaa
ostaa 10-kerran kortteja, jotka ovat pitempään voimassa.

30.10.2011
Palaute: Kiitoksia järjestäjille ja vetäjille lauantaisesta Zumba-partysta! Enemmän
voisi olla tämäntyyppisiä liikuntatapahtumia, ei välttämättä zumbaan liittyviä, vaan
muitakin.Pidin viimevuotisesta zumba-partysta enemmän, siellä oli jotenkin parempi meininki,
mutta tämäkin oli mukava tapahtuma, joka piristi mukavasti liikuntarutiinejani.

9.10.2011
Palaute: Kaivataan erittäin paljon Evan vetämiä army, bodytotal-tunteja. Ehdotuksena
myös olisi aerobox- tyyppinen tunti, sopisi Evan tyyliin ja musiikkiin.

13.9.2011
Palaute: Spin-Pumppi-tunnit takaisin sunnuntai iltapäiviin.
Vastaus: Spin-pumppi palaa ohjelmistoon sunnuntaina 2.10.

10.9.2011
Palaute: Kiitos Tainalle keskiviikon \"peruskestävyys\" spinningtunnista. Kiva uudistus että tunti oli hieman kevyempi, nyt oikeastikin tasoa 2-3, hiki virtasi eikä veri maistunut suussa :).Musiikista haluaisin antaa palautetta. Kaipaisin biisejä joissa selkeämpi ja mukaansatempaavampi rytmi, lauluakin kaipaisin enemmän
esim jotain tuttuja hittibiisejä. Nyt mielestäni hieman vaikea päästä rytmiin kiinni.
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Yritän tehdä muutoksia musiikkiin viimeistään seuraavassa ohjelmassa  -Taina-

8.9.2011
Palaute: Palaute: Saako teiltä myös kunto- ja ruokailuohjelmaa vai vain saliohjelman?
Vastaus: Kuntoklubilta voit saada sali- sekä ruokailuohjelmia. Kysy lisää Kuntoklubin vastaanotosta.

31.8.2011
Palaute: Moikka! Mikäs on muuten tuon kuntoklubin ikäraja, tai siis miten nuoret siellä saa käydä?

17.8.2011
Palaute: Mikä ikäraja teijän kuntoklubil on ? oisko mitenkää mahollist et 1997 syntyny tulis kuntosalille koska sille olis tarvetta ?
Vastaus: Tätä kysytään usein. Varsinaista ikärajaa ei ole, mutta suosittelemme että nuoret kuntoilijat keskustelevat omien vanhempiensa kanssa siitä, minkä ikäisenä saavat aloittaa kuntosali- tai ryhmäliikuntaharjoittelun. Nuorten kuntoilijoiden on myöskin tarpeellista harjoitella valvotusti ja ohjatusti kunnes saavuttavat riittävät taidot omatoimiseen harjoitteluun.

9.6.2011
Palaute: Yhdyn teille jo aikaisemmin annettuun palautteeseen sweatbic-tuntiin liittyen; olisi tervetullutta, jos tunti pidettäisiin kaksi kertaa viikossa, koska sali on tosiaan aina täynnä ja jos juuri tiistaisin ei ole päässyt tunnille, harmittaa kun se on sitten siltä viikolta jäänyt väliin. Lisäksi toivoisin, että aerobicien tuntikuvaukset olisivat nettisivuillanne aina ajan tasalla voimassa
olevaan aikatauluun nähden, nytkin kuvauksista puuttuu torstain aerobic-tunnin (bodu-bic & energy) kuvaus. Evan tunnit on huippuja, hänellä aina tosi hyvää musaa!

25.5.2011
Palaute: Olen todella yllättynyt henkilökunnan positiivisuudesta. En yhtään ihmettele että ihmiset jaksaa käydä vaikeina päivinä ,jo siitä syystä että henkilökunta on Ammattilaisia.

24.5.2011
Palaute: Kahvakuulatunti olisi kiinnostava uutuus syksyn ohjelmistossa, vaikka muuten on ollutkin hyvät vaihtoehdot tunneissa.

17.5.2011
Palaute: Semmoinen idea tuli vielä mieleen, että voisiko joku kerta vaikka ensi syksynä pitää zumbatekniikkatunnin. Zumbassa mennään niin nopeasti eteenpäin, että ei aina ehdi oppia tekemään liikkeitä oikein. Itselleni esim. salsa ja merengue ovat ennestään tuttuja, mutta reggaeton ei. Olisi kiva opetella tekniikkaa läpi eri tanssilajeista, ett? pysyisi tunnilla perässä.
Vastaus: Kiitos hyvästä ideasta! Tekniikkaopastus on suunnitteilla Zumba-tapahtuman yhteyteen lauantaina 29.10.

17.5.2011
Palaute: Zumbatunnit ovat olleet niin mukavia ja rentouttavia, että olen käynyt sekä perjantaisin että sunnuntaisin aina kun olen päässyt. Toivoisin, että syksyllä olisi samat päivät, koska meillä perheellisillä on aina jonkun oltava pienten lasten kanssa kotona (puoliso tekee vuorotyötä ja minä päivätyötä, joten arki-iltaisin
minun on vaikea päästä zumbaan). Myös muut perheelliset ovat puhuneet pukuhuoneessa samaa, eli että on vaikea irrottautua kotoa arki-iltaisin hoito- ja työpäivän jälkeen. Toinen toiveeni koskeekin kesäaikaa. Olisi kiva, jos vaikka kesäkuussa olisi joku zumba viikonloppuna (pe, la tai su). Eiköhän kävijöitä riittäisi, kun nytkin sali on usein aika täynnä. Vielä yksi palaute zumbaa koskien... Puolentoista tunnin zumbamaratooni oli tosi kiva. Erityisen upeaa oli huomata, ett? oli kukkia ja
vähän koristevaloja, banaaneja ja mehua tarjolla. Tuli ihan sellainen olo, että me ollaan tärkeitä naisia ja arvostettuja asiakkaita. Kiitos siitä! Ja aion osallistua tulevaisuudessakin näihin hikirupeamiin.

8.5.2011
Palaute: Toivoisin, että ilmoittaisitte poikkeuksista (esim. vappu, äitienpäivä) myös täällä sivuilla tai facebook-ryhmässä, ettei tulisi turhaan ilmestyttyä paikalle. Lappu oven vieressä ei ole riittävä muistutus eivätkä ohjaajat välttämättä muista sanoa asiasta (eikä se heidän vastuunsa olekaan)
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Pyrimme tiedottamaan muutoksista entistä tarkemmin ja täsmällisemmin sekä ohjaajiemme, että FB-ryhmän kautta.

7.5.2011
Palaute: Onko kuntosali auki myös viikonloppuisin? Ja mihin aikaan? Kiitos.
Vastaus: Kuntosalin viikonloppukäyntejä varten kannattaa hankkia mg-kortti Henkilökunta on paikalla ainoastaan ryhmäliikuntatuntien alkamisajankohtina. Mg-kortilla voi käydä salilla myös näiden aikojen ulkopuolella.

11.4.2011
Palaute: Hei! Kahvakuulatunteja olisi kiva saada :D
Vastaus: Suunnittelemme parhaillaan syksyn lukujärjestystä ja otamme palautteesi harkintaan. Jos kahvakuulatuntia ei tule ryhmäliikuntapuolelle,
hankimme kahvakuulia kuntosalin puolelle asiakkaidemme käyttöön.

6.4.2011
Palaute: Olen juuri alkanut käymään klubillanne ja olen tykännyt paikasta ja tunneista kovin.
Yhdestä asiasta haluaisin kuitenkin huomauttaa. Nimittäin tiistain Sweatbicin suosioon niin kova, että salissa on aivan liikaa porukkaa. Puolet energiasta menee siihen,
että pitää varoa huitomasta vieruskaveria painolla tai astumasta tämän varpaille.
Pääpainohan tulisi olla kunnon kohottamisessa eikä ed. mainitsemassani asiassa.

Olisiko siis mahdollista lisätä toinenkin Sweatbic ohjelmaanne tai rajoittaa
kävijämäärää samaan tapaan kuin esim. pumppitunneilla? Toivoisin jonkinlaista
pikaista ratkaisua asiaan. Muuten Sweatbic on aivan ihana tunti ja erityinen kiitosohjaajalle, joka on aina iloinen ja hyv?ntuulinen ja joka jaksaa puskea meitä
eteenpäin. :)
Vastaus: Kiitos palautteestasi ja mukava kuulla että olet viihtynyt Kuntoklubin asiakkana. Seuraamme Sweatbic-tunnin tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia lukujärjestykseen. Tunti säilyy myös kesälukujärjestyksessä ohjelmistossa torstaisin. Toivottavasti silloin salista löytyy riittävästi tilaa jumppailla.

15.3.2011
Palaute:Kiitos Tainalle hyvistä zumbakuvioista ja tuurauksesta lauantain coressa. Hyvä ohjaaja \"uskaltaa\" korjata ja selittää liikkeet. Vatsalihakset saivat kunnon höykytyksen :)

26.2.2011
Palaute:Hei,kuinka viikonloppuna voi ilmottautua tunneille? onko muuta keinoa,kuin soittaa tuntien aikaa/ennen tuntia vai voiko tunnille vain tulla?
Vastaus: Valvoja on viikonloppuisin paikalla tuntien alkamisajankohtina. Spinningiin ja spin-pumppiin pitää ilmoittautua etukäteen, ja muille tunneille voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

21.1.2011
Palaute: Lisää käsipainoja jumppasaliin, painot aina loppu.
Vastaus: Uusia käsipainoja on tilattu, odottelemme toimitusta mahdollisimman pian.

13.1.2011
Palaute: Voiko Virikesetelillä maksaa? Vai onko pelkästään Smartum käytössä?
Vastaus: Virikesetelillä voi maksaa Kuntoklubin palveluita.

12.1.2011
Palaute: Milloin saadaan Riia takaisin ohjaamaan tunteja? =)
Vastaus: Riia tekee tuurauksia kevään aikana. Seuraa ilmoittelua salilla.

6.1.2011
Palaute: Hymystä ei meinannut tulla loppua Keskiviikon zumbatunnilla, niin hauskaa se vaan oli!!!
Kiitos ja kumarrus loistavasta sisällöstä ja aina iloisesta ohjaajasta Tainasta:)

6.1.2011
Palaute: Palaute: Tiistain Evan tunnit "räjäyttävät" koko viikon vauhdilla, positiivisuudella, tsempillä ja loistavilla biisivalinnoilla, sisältö on täysi kymppi!!! Tästä ohjaajasta kannattaa pitää kiinni!

5.1.2011
Palaute: Spinning-tuntien väliin noin 10-15 min. tauot niinkuin ennen. Nyt ei ehdi säätää pyörää ja lisäksi salissa on todella huono ilma.
Vastaus: Pyrimme noudattamaan aikatauluja vieläkin säntillisemmin, niin että sali ehtisi tuulettua lyhemmänkin tauon aikana.

17.12.2010
Palaute: iso kiitos evalle hyvistä zumba tunneista :)

15.12.2011
Saisiko kuntosalille (myös naisten saliin) kahvakuulia?
Vastaus: Toiveesi on pistetty hankintaan. Kahvakuulat tulevat naistensaliin alkuvuoden aikana.

14.12.2010
Palaute: Hei! Lueskelin noita teidän nettisivuja ja allkoi vähän kiinnostamaan. Olen vasta 15 vuotias, ja olen lukenut monien kuntosalien sivuilta, että ikäraja olisi joku 16-18v. Onko täällä? Jos tulee katsomaan ja tutustumaan ensimmäistä kertaa, pitääkö tuo kertamaksu maksaa?
Vastaus: Salille ei ole varsinaista ikärajaa, mutta nuorten kuntoilijoiden on hyvä konsultoida ohjaajaa ennen treeniä ja käydä läpi erityisesti nuorille sopivat treenimuodot. Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen.

23.11.2010
Palaute: Step-aerobic olisi mahtava juttu saada ohjelmistoon, vaikka sitten perjantaille ; )

18.11.2010
Palaute: Kiitos Sanna A:lle tehokkaasta spinn-pumppi tunnista! Sanna A. tsemppaa hyvin ja on aina hyväntuulinen.

9.11.2010
Palaute: Harmi että Core loppuu vuoden vaihteessa ? Se on ollut omalla \"alueellaan\" huipputunti ja hyvä kokonaisuus. Toivottavasti jotain yhtä hyvää tulee tilalle.
Vastaus: Kevätkaudella Kuntoklubin ohjelmistossa on Functional Core, joka vastaa tyyliltään ja sisällöltään jonkin verran PowerCore-tuntia. Toivottavasti tämä tunti innostaa treenaamaan keskivartaloa vanhan hyvän PowerCoren tapaan.

5.11.2010
Palaute: Hei
ja tuhannet kiitokset Tainalle ja Evalle ihanista zumba tunneista. Suosio teidän tunneilla vaan alkaa olla niin kovaa, että tunnit ovat aika täynnä. Välillä on oikeesti niin ahdasta, että ei mahdu kunnolla vetämään "draamalla". Huomio menee siihen ettei tallaa ketään. Olisiko mahdollista saada viikko-ohjelmaan zumba tunteja lisää?
Vastaus: On ollut mukava huomata, miten Zumba on vetänyt ilta toisensa jälkeen paljon innokkaita jumppaajia salille. Toiveidenne mukaisesti olemme lisänneet kevätkaudelle yhden Zumba-tunnin lisää. Vuoden vaihteen jälkeen Zumbata voi myös sunnuntaisin klo 18:00. Tervetuloa!

4.11.2010
Palaute: Zumbaa voisi olla lukkarissa vaikka joka päivä!! =))

4.11.2010
Palaute: Vink, vink, Bollywoodia hiukan ja sambaa Zumbaan???
Ihan kivalta näytti ja tuntui Hankolaisen vierailijan liikkeet Partyissa:)

4.11.2010
Palaute: Kiitos hyvin järjestetystä ja sisältörikkaasta Zumba-partyista!!!
Todella virkistävää saada tällaista extraa pimeän syksyn keskelle!
Tsemppiä loppuvuotta kohti ja kiitos, että olette olemassa, annatte meille asiakkaille paljon!

2.11.2010
Palaute: Jos ostaa aerobic kuukausikortin (44 €), kuuluuko siihen zumba tunnit? vai pitääkö niistä maksaa erikseen?
Vastaus: Zumba-tunnit eivät kuulu kuukausikorttiin, vaan niitä varten pitää ostaa oma 10-kerran kortti, tai käydä tunneilla kertamaksulla.

2.11.2010
Palaute: Kiitos Teijalle selkeistä ja hyvin ohjatuista maanantain pumppi ja core tunneista!

20.10.2010
Palaute: Palaute: pitääkö olla jäsen jotta voisi tulla zumbaamaan joskus teille? ja onko se zumba juttu 30.10 3h vai onko se 3 erillaista tuntia?
Vastaus: Kuntoklubin Zumba-tunneille voi osallistua kuka tahansa. Jäsenyyttä tai ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kuntoklubin Mega Zumba Party 30.10. on samalla lailla avoin kaikille Zumbasta innostuneille. Tapahtumassa pidetään 3 tuntia, joihin voi osallistua oman kunnon ja innostuksen mukaan.

2.10.2010
Palaute: Palaute: Kiitos vetäjille mahtavista ja tehokkaista Zumba tunneista! Toivoisin niitä lukkariin enemmän, olis mahtavaa jos esim. sunnuntaina olisi yksi zumba tunti lisää.

1.10.2010
Palaute: Kiitos Katalle hyvästä Army-tunnista!

14.9.2010
Palaute: Hei, Olisin kiinnostunut aerobickin 10 kerran kortista, pitääkö minun liittyä jäseneksi (maksaa jäsenyys maksu) vai voiko kortin ostaa erikseen?
Vastaus: Aerobic-kortin ostaminen ei edellytä jäseneksi liittymistä. Jäsenyys (eli mg-kortti) on kätevä silloin, kun haluaa käydä treenaamassa aukioloaikojen ulkopuolella.

19.8.2010
Palaute: Miksi PK75 lopetettu??
Vastaus: Palautimme PK75-tunnin lukujärjestykseen yleisön pyynnöstä. Tunti pidetään maanantaisin klo 19 ja sen ohjaa Sisko Busk. Tervetuloa!

19.8.2010
Palaute: High Hill spinning ja Step aerobic. Harmi ettei syksyn lukkarissa ole näitä kumpaakaan.
Vastaus: Tuntinimikkeemme vaihtelevat jonkin verran kausittain. Tänä syksynä toivomasi tunnit ovat poissa
lukujärjestyksestämme, mutta seuraamme tilannetta ja teemme tarvittaessa muutoksia kevään lukujärjestykseen
jos saamme paljon toiveita ko. tuntien pitämisestä.

16.8.2010
Palaute: Hei, Kelpuutatteko Smartumin Kulttuuriseteliä maksutapana?
Vastaus: Kyllä, Smartumin Kulttuuriseteli käy maksutapana Kuntoklubilla.

5.8.2010
Palaute: Heips!
Voiko lokakuussa 15-vuotta täyttävä tyttö tulla zumba-tunneillenne? Olen ennenkin zumbannut, ihastuin ensikerralla!
Vastaus: 15-vuotias voi oikein hyvin osallistua Zumba-tunneille. Tervetuloa!

30.4.2010
Palaute: Hei! Kiitos tehokkaista tunti ohjelmistanne, varsinkin spinn-pumppi erityisen hyvä! Olisikohan mahdollista saada aikataulunne pdf muodossa ajantasalle? Hyödyllinen kotona tulostettuna niin näkisi tunnit suoralta kädeltä, kiitos:-)
Vastaus: Aikataulut ja hinnasto ovat luettavissa pdf-muodossa sivuiltamme.

23.04.2010
Palaute: tuleeko niitä pukkarin kaappeja vai jäikö ne myös puhe asteelle
Vastaus: Pukuhuoneremonttia suunnitellaan parhaillaan. Tiedotamme nettisivuillamme projektin edistymisestä.

23.04.2010
Palaute: Loistaa se Eva Coressakin!
Monipuolisesti ja selkeästi selittää liikkeet ja vaikuttavat tekijät, huokuu ammattimaisuus ja leikkimielisyys, jolloin asiakkaalle tulee rento olo(ei kuitenkaan turhan rento sellainen). Joten kiitos tästäkin!

08.04.2010
Palaute: Riemulla kiitän, että ohjelmistossanne on NIIN RAUTAISEN HYVÄ BODY TOTAL-tunti ja vetäjänä TÄYSI KYMPPI TSEMPPARI EVA!!!
Kyllä liikunta on ihanaa!

08.04.2010
Palaute: Kiitos jälleen Evalle asiakkaita imartelevien biisivalintojen suhteen jälleen kerran uudessa pumpissa!
Mieli positiivisena kohti kesää!!!

07.04.2010
Palaute: Oi mitkä musat Evan uudessa pumpissa, jee! Kiitos:)

06.04.2010
Palaute: Olis kiva saada kuntoklubin ohjelmistoon joogaa tai pilatesta. Onnistuisko? Ja joku aamupäivän pumppi tai spinning olis superkiva! Kuntoklubilla on mukava käydä:) t: tyytyväinen asiakas

06.04.2010
Palaute: Teemapäivän jukebox spinning oli ihan loistavasti vedetty! Kiva, kun pystyi itse vaikuttamaan biiseihin. Lisää näitä. Kiitos Santtu:)

06.04.2010
Palaute: Eva oot tosi hyvä ohjaaja! Sun tunneilla on huippu meininki. Toivottavasti voisit vetää spinningiä kans. Kuntoklubilla on aina mukava käydä, aurinkoista kevättä koko työntekijä porukalle!

30.03.2010
Palaute: Kiitokset Teemapäivästä! Kovin oli porukkaa Zumbaamassa ja hiki virtasi!
Evan Suomibic-tunti raikas ja nostalginen musiikivalikoima ja ennenkaikkea tunnin liikunnallinen sisältö takuuvarmaa \"mättöä\"!!!
Aurinkoista kevään odotusta teille idearikkaille asiakaskuntaa piristäville henkilökuntalaisille!!!

29.03.2010
Palaute: Hei! KIITOS todella mukavasta ZUMBA tunnista lauantaina.Kyllä oli HAUSKAA. Ihana pirteä vetäjä, aivan mahtavaa.Koska lisää?
Vastaus: Suositut Zumba-tunnit alkavat Kuntoklubilla elokuun lopussa!!!

28.03.2010
Palaute: Moikka,eilinen zumba tunti oli todella mahtava! Toivottavasti tulisi zumba tunti vakio tunniksi esim. sunnuntai iltana olisi kiva tulla zumbailemaan.

28.03.2010
Palaute: Kiitos lauantaisesta teemapäivästä! Harras toiveeni olisi nyt saada se ZUMBA-tunti ohjelmistoonne. Hyvää alkavaa kevättä!

25.03.2010
Palaute: Toivoisin tuntiohjelmaan zumbaa.

22.03.2010
Palaute: Millainen tunti on 20+20+20?
Vastaus: 20-20-20 tunti koostuu kolmesta osuudesta. Ensimmäiset 20 min tehdään aerobista sarjaa salissa liikkuen. Seuraavat 20 min askelletaan laudalla, ja viimeiset 20 min tehdään lihaskuntoharjoituksia. Viimeiseen osioon sisältyy myös venyttely. Kokonaisuus on tehokas ja pirteä, eikä sisällä monimutkaisia tai vaikeita askelkuvioita.

20.03.2010
Palaute: Launtain core: Ohjaaja oli parantanut otettaan. Tsemppiä jatkossakin!

19.03.2010
Palaute: "Yllättäjä"-Riialle suuret kehut todella toimivasta pumpista!!!
Musiikki on huomioitu liikkeisiin nähden tosi tarkasti, joka motivoivat ainakin minua suuresti, vaikka biisi ei olisi niitä \"lemppareita\".
Mutta suurin osa biiseistä muutoinkin erittäin hyviä, laidasta laitaan, joka palvelee varmaan useampaa asiakasta.
Ja kiitos, että muistutat useaan otteeseen tunnin aikana kiinnittämään huomion vatsaan, tuppaa muutoin unohtumaan...,että \"piupiu\" vaan ja aurinkoista kevättä!

19.03.2010
Palaute: EVA - SÄ OOT RAUTAA!
Sen todella todisti Body Total-tunti, olihan menoa ja menossa pysytään, kun on tuollainen tsemppari!

10.03.2010
Palaute: kuka palautteet lukee kun eivät oikein pure
Vastaus: Kuntoklubin henkilökunta lukee palautteet päivittäin ja julkaisee niitä oman harkintansa mukaan. Pyrimme reagoimaan kaikkiin palautteisiin ja teemme tarvittaessa muutoksia. Palaute on myös meille erittäin tärkeä työväline jonka avulla voimme parantaa palveluamme. Toivomme siis runsaasti asiallista palautetta Kuntoklubin toimintaan liittyen. Palautelaatikkoon voi laittaa kritiikkiä, kiitoksia ja parannusehdotuksia. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen palautteeseesi, jätä myös yhteystietosi.

31.1.2010
Palaute: Hei! Porvoon kuntoklubilla on tosi mahtavat ja ihanat ohjaajat niin PowerCoressa kuin spin&burn-tunneilla! Tosi ihanaa tulla ammattitaidolla ohjatuille tunneille hakemaan virikettä ja iloa oman työn jälkeen, jolloin saa vain olla ja mennä. Mieli ja keho vetristyy ihanasti! Aurinkoista kevättä teille ohjaajille ja Makelle tietenkin myös!

28.01.2010
Palaute: Kiitos Teijalle todella selkeästä pumpista ja piristävästä uudesta musiikista lämmittelyssä.
Ohjaaminen on erittäin ammattitaitoista ja kaikki selitykset lihasten työskentelystä tarpeellisia, kuten myös hengityksen huomioiminen.
Oli myös ilahduttavaa huomata hänen helppo lähestymisensä uusia asiakkaita kohtaan ja neuvoa liikkeissä, joihin myös Eva on alkanut tarttua tunneillaan.
Hengityksestä kertominen ja selän notkosta varoittaminen aina tarpeen!
En kyllä vaihtaisi salia mistään hinnasta, kiitos siitä!

28.01.2010
Palaute: Moi!
Kiitos Evalle rohkeudesta hieman rennomman asenteen omaavasta lämmittelystä, mutta rankasta siitä huolimatta viime pumpissa!
Niin se vaan on, että ohjaajan lisäksi sillä musiikilla vaan on valtavan motivoiva vaikutus ja jotkut sen todellakin tiedostavat!
Siitä tulikin mieleeni, että olisiko taas aika piristää asaikkaita Teema-päivillä esim. eri musiikki-genreillä?
Missasin viimeksi...

21.01.2010
Palaute: Kiitos Teijan ja Evan erittäin vauhdikkaista, toimivista, rankoista, mutta loistavasti rakennetuista pumppi-tunneista!
Näitä en hevin jättäisi väliin.
Ja Eva, olet tapasi mukaan panostanut musiikin valintaan, joka erittäin mukaansatempaavaa ja motivoivaa.
Teija, soitatit kerran pumppitunnilla Rammstainia, sopi todella hyvin, saisko lisää...

19.01.2010
Palaute: Tuntien välisestä 15 min tauosta ei ole mitään hyötyä, koska seuraavan tunnin asiakkaat tulevat heti edellisen tunnin loputtua saliin, jolloin sali ei ehdi tuulettua. Toiseksi jos haluaisi jäädä vielä toiselle tunnille, ei ole mukavaa odotella 15 minuuttia ja siinä ajassa ehtii kroppa jo kylmettyä. Milestäni ei hyvä idea, olen jutellut toisten klubilaisten kanssa ja monet ovat samaa mieltä. Muuten loistava paikka treenata, hyvä fiilis ja avoin ilmapiiri.
Vastaus: Tauon aikana sali tuulettuu ja asiakkailla on mahdollisuus kysellä ohjaajalta Kuntoklubin tunteihin ja liikkumiseen liittyviä kysymyksiä. Jos osallistut kahdelle peräkkäiselle tunnille, suosittelen että otat lämpimän paidan mukaan taukoja varten. Tauolla on myös mahdollista tehdä omaa treeniä esim. kuntosalin puolella jos aika tuntuu pitkältä.

14.01.2010
Palaute: Sivuilta ei käy ilmi pitääkö aerobiciin ilmoittautua
Vastaus: Pumppi- ja spin-tunneille täytyy ilmoittautua ennakkoon. Kaikille muille tunneille voi tulla ilman etukäteisilmoittautumista.

14.01.2010
Palaute: Rian vetämä sweatbic on superhyvä! Vaikka tuntuikin että meinaa henki lähteä niin tunti oli silti hauska ja erittäin tehokas. Musiikkikin oli oikein hyvä ja Ria sai tosi hyvän fiiliksen ja tsemppasi loppuun saakka. Aloitusaika voisi olla hieman aikaisemmin. Vaikka kuuden maissa. Tähän tuntiin jää varmasti koukkuun! :)

14.01.2010
Palaute: Olipa hyvä tämä uusi sweatbic tunti! Hyvää musiikkia ja hiki lentää! Kiitos Ria!

9.12.2009
Palaute: Heippa! Toivoisin että ohjaajat muistuttaisivat suosittujen pumppituntien alussa, että jokainen ottaisi ainoastaan yhdet levypainot kutakin. Monta kertaa itse jäänyt vaille esim. kilon painoja, kun jotkut ottavat niitä kahdet parit. Kiitokset vielä koko Kuntoklubin henkilöstölle mahtavista tunneista!
Vastaus: Pyrimme ohjeistamaan asiakkaitamme pumppi-tunneilla niin, että jokainen ottaisi vain yhden parin levykiekkoja kussakin painoluokassa. Kiekkoja voi sitten tarvittaessa lainata vierustovereilta tai ohjaajalta itseltään. Yritämme olla vielä tarkempia ohjeistuksessa!

5.11.2009
Palaute: Kiitos Santulle viikon pelastavasta 75 tunnista!Tunti on aina hyvin suunniteltu, musiikki hyvin valittua ja tunnilla pääsee mielettömään fiilikseen. Tunti on kokonaisuudessaan vertaansa vailla.

2.11.2009
Palaute: Tervehdys klubille!
Lauantain teemapäivä oli mukava, ja onkin hauska päästä kokeilemaan sellaisia tunteja, joilla ei normaalisti tule käytyä. Lisää teemapäiviä vaan kehiin. Kiitos!!

21.10.2009
Palaute: Huippua Eva! Tiistain 20+20+20 on loistava paketti: mikä vetäjä, koreografiat ja musat! Kiitos !!

25.09.2009
Palaute: Kiitos Nicolle tämän päivän 90 min spinningistä. Tunti oli tehokas ja hyvin rakennettu. Toivottavasti vastaavanlaisia teematunteja on ohjelmassa jatkossakin.

24.9.2009
Palaute: Kiitos keskiviikon move + tone tunnista. Olipa mahtavaa saada Eva taas takaisin remmiin. Tiukkaa vääntöa ja kunnon tsemppausta.Jatketaan samaan malliin!

4.9.2009
Palaute: Kiitos mahtavista ilmaistunneista. Ma ja to Teijan ja Petran pumpit tosi tehokkaita ja vetäjät osaa asiansa. Näkee, että pitkä kokemus. Asenne ja ammattitaito kohdallaan, Porvoon parhaat vetäjät Kuntoklubilla! Kiva, että ohjelmat vaihtuvat usein.

28.08.2009
Palaute: Olisin kovasti toivonut venyttely tyyppistä tuntia, lihashuoltoa tai body & mind tyylistä ohjattua tuntia syksyn valikoimaan. Onko tulossakaan mitään tälläistä syksyn/talven aikana?
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Tulemme pitämään venyttely- tai body&mind-tyyppisiä tunteja syksyn teemapäivillämme.

19.08.2009
Palaute: Hei! Olipa pettymys kun mikään pumppitunti ei ala viideltä, ollaan koko kesä odoteltu.
Vastaus: Syyskauden lukujärjestykseen on tehty ohjaajamuutoksia, ja tämän seurauksena pumppi-tunnit alkavat klo 18 ja 19. Toivottavasti perjantain klo 17.30 yksinkertainen ja tehokas Army-tunti vastaa alkuillan jumppatarpeisiisi.
Kaikki toiveet ja palauttet kannattaa jatkossakin laittaa Kuntoklubin palautelaatikkoon, niin että ne ovat käytössämme kun suunnittelemme seuraavaa kautta.

06.08.2009
Palaute: Heippa
Milloin teillä on valmiina syksyn spinning-tuntien aikataulu ja vetäjät?
Vastaus: Julkaisemme syyslukujärjestyksen nettisivuillamme viikolla 33.

24.07.2009
Palaute: Hei! Kiitos BodyTotal-tunnista, se on todella tehokas. Toivoisin ensi syksyn ohjelmistoon jotain tanssillisia tunteja, esim. latinotanssijutut olisi kivoja. Ja lisäksi välillä voisi olla musiikin suhteen tunneilla jotain hauskaa vaihtelua, monilla ohjaajilla on monesti pelkkää tylsää jumputusta musiikkina. Voisiko jollain tunnilla olla mahdollisesti pidempi venyttelyosio?

23.7.2009
Palaute: Tehokas tunti tämä kesän kuntopiirin tyyppinen tunti,toivottavasti onnistuisi jatkumaan myös syksyllä,juuri iltatuntina,miel.ei kovin myöhään,on erilainen ja senkin takia jo mielenkiintoinen.

09.07.2009
Palaute: BodyTotal-tunti on hyvällä tavalla aivan kamala eli siis todella tehokas! Toivottavasti se jatkuu myös syksyllä ohjelmistossa. MoveTone-tunti on ollut liikaa hyppimistä ja liian vähän lihaskuntoa, BodyTotal on paljon parempi.

16.5.2009
Palaute: Moi ja kiitos hyvistä pumppitunneista! Toivottavasti kesän ja syksyn pumppitunneista jatkossakin osa alkaa heti alkuillasta (esim.16 tai 17), että pääsisi tulemaan suoraan töistä. Pitkämatkalaisena ei enää jaksa iltaisin ajaa takaisin kaupunkiin 25km... Kiitos ja hyvää kesää
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Otamme toiveesi huomioon kun suunnittelemme syksyn lukujärjestystä.

11.5.2009
Palaute: Evan Army ihan älyttömän hyvä ja tehokas tunti! Siinä riittää haastetta varmasti jokaiselle. Pitäkää tunti ehdottomasti ohjelmistossa myös syksyllä 09.

6.5.2009
Palaute: Ehdottomasti paras ilmapiiri reenata porvoossa

30.4.2009
Palaute: Hei, ja kiitokset kuluneesta keväästä. Evan keskiviikon steppitunti on ollut aivan mahtava. Evalla riittää energiaa, kannustusta ja hyvää musaa. Toivoisinkin, että steppi tai perinteinen aerobic jatkuisi myös kesällä Evan vetämänä.
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Evan liikkuvia tunteja tulee lukujärjestykseen taas syksystä alkaen. Kesän aikana Evan voi tavata suosittujen pumpin ja spin-pumpin ohjaksista.

28.4.2009
Palaute: Olen ihmetellyt miten, ja mistä olette löytäneet kuntosaliohjaajaksi noin komean ja mukavan nuoren miehen?
Tuollaisia kaivattais muillekkin saleille. Aurinkoista kesän odotusta!!

23.4.2009
Palaute: Moro! Kyselisin sellaista, että jos magneettikortti ja jäsenyys löytyy, niin tarkoittaako se, että solariumia saa käyttää vapaasti? Vai maksanko erikseen käyntikerrat ja magneettikortilla saa käydä milloin itse haluaa? Sivuilla asia on esitetty hieman vaikeaselkoisesti.. Huippu sali, rento meininki(:
Vastaus: Jos solarium-käyntisi on ladattu mg-kortille, voit käydä solariumissa silloin kun sinulle sopii parhaiten. Varauskirja löytyy vastaanotosta josta voit myös kysyä lisää ohjeita.

23.4.2009
Palaute: Hei, Perinteinen Hatha-jooga puuttuu kuntosaleilta. Tunnit tuntuvat esim. kansalaisopistossa täyttyvän hetkessä. Toivoisinkin, että Kuntoklubilla olisi mahdollisuus joogata syksystä alkaen.
Vastaus: Kiitos palautteestasi. Selvittelemme parhaillaan, saisimmeko syksyksi jooga-ohjaajan Kuntoklubille? Jooga olisi erinomainen lisä lukujärjestykseemme.

21.4.2009
Palaute: Terve, kartta linkki tai joitain ohjeita löytämisen olisi kiva.
Vastaus: Karttalinkki on nyt lisätty Kuntoklubin sivuille toiveittesi mukaan.

18.4.2009
Palaute: salin musiikki on aivan järkyttävää
Vastaus: Yläkerran- ja alakerran saleissa soi yleensä eri tyyppinen musiikki. Toivottavasti edes toinen näistä vastaa omaa musiikkimakuasi.

Sivun alkuun