Porvoon Kuntoklubi tarjoaa aloittelijalle erinomaiset lähtökohdat uuden mielenkiintoisen kuntosaliharrastuksen aloittamiseen. Harrastuksen alkuun pääsee turvallisesti henkilökohtaisella ohjauksella – laadimme juuri sinulle sopivan ohjelman lähtötasosi ja tavoitteesi mukaan. Henkilökohtainen ohjaus sisältää kuntosaliohjelman lisäksi kaksi opastettua kuntosaliharjoituskertaa sekä ohjaajan yhteenvedon harjoittelusta. Kuntosalilla voivat treenata turvallisesti kaikki kuntoilijat aloittelijoista edistyneisiin harrastajiin. Meillä on myös erillinen kuntosalitila varattuna ainoastaan naisten käyttöön.

Salillamme on käytettävissäsi laadukkaat ja monipuoliset David laitteet tuloksekkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Käytössäsi on myös monipuolisesti erilaisia lämmittelyyn tarkoitettuja laitteita kuten esimerkiksi Concept 2 soutulaitteet, stepperit ja spinning-pyörät. Ja mikä parasta, voit harjoitella silloin kun se Sinulle parhaiten sopii. Kuntoklubin magneettikortilla kuntosalitilat ovat käytössäsi joka päivä 05:00 - 24:00.


Kuntoklubin Make

Kuntoklubin yrittäjä Make treenaa salilla päivittäin. Sinullakin on mahdollisuus henkilökohtaiseen opastukseen kuntosalilla, jos kaipaat tehokkuutta tai neuvoja harjoitteluusi.

KUNTOSALIYRITTÄJÄ MAKE ESITTÄYTYY

Markku 'Make' Tolvanen on toiminut Kuntoklubin yrittäjänä 2.1.2001 alkaen. Make päätyi kuntosaliyrittäjäksi oman harrastuneisuuden kautta. Kuntosalitreenit ovat kuuluneet Maken harrastuksiin jo viimeiset 16 vuotta. Make kertoo treenaavansa edelleen päivittäin kehonrakennus tyyppisesti. Hän ohjaa myös asiakkaita ja laatii kuntosaliohjelmia, joten tapaat taatusti Maken Kuntoklubin salilla, kun tulet käymään paikan päällä arksin kello 15 - 20 välillä.

Make suosittelee aloittelevalle kuntosalitreenaajalle kokonaisvaltaista ja monipuolisesti koko kroppaa harjoittavaa ohjelmaa. Oikea suoritustapa ja puhtaat sarjat kunniaan!

Make pähkinänkuoressa:

Nimi: Markku Juhani Tolvanen
Synttärit: 28.2. (vuosimallia -73)
Pituus: 175 cm
Paino: 100 kg (- 115kg)
Harrastukset: punttitreenit, pokeri