Tule tutustumaan tuntitarjontaamme! Aerobic-tunnilla pääset kohottamaan kuntoa hyvän musiikin tahdissa hyvässä seurassa.

Aerobic kehittää peruskuntoa ja kestävyyttä. Tunnin sisällöstä riippuen pääpaino on jollakin seuraavista osa-alueista: hapenottokyky, lihaskestävyys, koordinaatiokyky tai liikkuvuus. Tuntien pituus on 55 minuuttia. Jokaisen tunnin lopussa on venyttely osuus.

Aerobic-harrastusta varten Sinun ei tarvitse tehdä mittavia varustehankintoja. Aerobic-tuntia varten tarvitset sisäliikuntatossut sekä joustavan asun ja juomapullon. Myös pieni hikipyyhe on hyvä ottaa mukaan. Omaa mattoa tai alustaa et tarvitse. Kaikki tunneilla tarvittavat välineet löytyvät salilta. Janojuomaksi sopii hyvin vesi tai urheilujuoma. Tunnin ohjaaja antaa myös mielellään neuvoja ja ohjeita oikeanlaisen liikunta-asun ja kenkien valinnasta.

Seuraa myös kampanjailmoitteluamme verkkosivuilla ja paikallislehdissä. Järjestämme pari kertaa vuodessa teemapäiviä sekä maksuttomia tutustumiskäyntejä ryhmäliikuntatunneille. 

Kuntoklubilla on monipuolinen aerobic-tunti valikoima. Löydät Sinulle sopivimman vaihtoehdon tutkimalla alla olevia tuntikuvauksia ja tulemalla rohkeasti kokeilemaan. Kuntoklubi panostaa myös ohjaajien jatkuvaan kouluttamiseen, joten tuntimme ovat laadukkaita ja tarjonta monipuolista. Tavataan iloisen liikkumisen merkeissä!

Huom! Pumppi tunnille on AINA varattava paikka etukäteen. Varaa paikkasi joko paikan päällä tai soittamalla (019) 524 4066.

AEROBIC TUNTIEN KUVAUKSET

FASCIATRAINING

Fascial on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. Nimi FasciaTraining viittaa koko kehon toiminnalliseksi kokonaisuudeksi yhdistävään sidekudosverkkoon joka vaikuttaa edellä mainittuihin ominaisuuksiin.
Keskeisiä tavoitteita tunnilla ovat myös rauhoittuminen, rentoutuminen, keskittyminen ja suorittamisen välttäminen. Harjoittelu tapahtuu rauhallisessa, tunnelmallisessa ympäristössä oman kehon rytmissä.

PUMPPI

Tämä on tehokas lihaskestävyyttä harjoittava tunti. Välineinä käytetään levytankoa, johon voit itse valita painot 1-5 kg levypainoista. Lisäksi käytetään step-penkkiä ja käsipainoja. Tunti alkaa 10min helpolla lämmittelyllä jatkuu 45 min lihaskuntoharjoittelulla ja päättyy 5min venyttelyihin. Tunti antaa nopeasti tuloksia koko vartaloon. SOPII MYÖS MIEHILLE! Muista, että tunnille täytyy ilmoittautua joko netissä tai paikanpäällä!

SWEATBIC

Sweatbic on helppo ja hauska "hikitunti" joka koostuu kappaleittain jaetuista aerobisista- ja lihaskunto-osuuksista. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja vaan hauskaa hikoilua musiikin tahtiin. Tunti on rakennettu niin, että siinä vuorottelevat sykettä nostava, sekä lihaskunto-osuus. Lihaskunto-osuudessa keskitytään pääosin kahteen-kolmeen lihasryhmään kerrallaan per/ohjelma.

ZUMBA

Zumbassa yhdistyvät latinalaiset tanssirytmit ja kuumimmat tanssihitit. Salsa, cumbia, reggaeton ja merengue vievät mukanaan ja kunto kohoaa kuin itsestään! Tanssiaskeleet ovat helppoja ja jokainen biisi sisältää pienen tanssin. Zumba on hyvä tapa yhdistää hauskanpito ja kuntoilu!

ROUNDWORKOUT

RoundWorkout on lihaskuntotunti jossa käytetään välineinä mm. kahvakuulaa, käsipainoja ja oman kehon painoa. Tunti on  kuntopiirimäinen, ja se ei sisällä askelsarjoja.

WAKE UP!

Wake Up – tunti on viikonlopun piristysruiske! Tämä harjoitus aloittaa viikonlopun rennosti mutta tehokkaasti. Tunnilla tehdään core-painotteinen harjoitus, johon on yhdistetty myös muita lihaskuntoelementtejä.
Lopussa aina reilunpituinen venyttely- ja palautusosuus.
 

INNER WARRIOR

Rauhallinen tasapainoa, syviä lihaksia ja liikkuvuutta kehittävä tunti. Lämmittelyn jälkeen kaksiosainen sarja sisäisen soturin vahvistamisesen.
 

UUTTA! POWER YOGA 

Power Yoga eli voimajooga parantaa tasapainoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja notkeutta sekä mielen hyvinvointia. Voimajoogaharjoittelu on hyvä tapa tuoda energiaa ja tasapainoa niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Saat myös hien pintaan! 

Tämä tunti sopii kaikille. Asennoista saa aina sovelletun version, jos ei kykene ohjeistettuun asentoon. Tunnilla tehdään sekä staattisia, että dynaamisia flow sarjoja. Tunti päättyy aina ohjattuun rentoutukseen. Tunnin jälkeen lähdet hyvillä mielin viikonlopun viettoon.

UUTTA! PRANAYOGA 

Pranajoogatunnilla varioidaan erilaisia joogan muotoja vaihdellen. Tunti rakentuu kehonhuollollisesta näkökulmasta voimaa ja hengitystä unohtamatta. Tunnilla soitetaan välillä musiikkia. (prana=elämänvoima)